onsdag 19 augusti 2009

Snyggast och fulast i EM

Nu är det dags, fotbollsflatan har finkammat alla de tolv lagen som deltar i EM. Jag har dock inte letat statistik som kan vara till hjälp när man ska tippa vinnaren, dels för att jag redan tror mig ha ganska bra koll på lagen och mästerskapets utgång. Men kanske framför allt för att det finns olika typer av efterforskningar. Detta var en av det mindre seriösa men ändå ack så viktiga slaget. Damfotboll handlar om vilja, kämpaglöd och ren och kär lycka.
Det är vackert och intressant., snyggt och hett. Och let´s face it. Ännu intressantare och vackrare bli sporten om snygga och heta tjejer finns med på planen. Därför har jag nu lusläst alla de 12 EM-trupperna.
Här nedan presenterar jag helt sonika EM:s allra snyggaste brudar. Relevant för mästerskapet? Nej, men det gör det liksom ändå lite roligare oh vackrare, snyggare och hetare.

EM:s Snyggaste brudar (utan inbördes ordning)
Lotta Schelin - Sverige
Sanne Troelsgaard Nielsen - Danmark
Anja Mittag - Tyskland
Iryna Zvarych – Ukraina
Jessica Landström - Sverige
Minna Meriluoto – Finland
Sonia Bompastor – Frankrike
Hetast av de heta: Frankrikes 23 åriga mittfältare Gaëtane Thiney.


Heta fransyskan Gaëtane Thiney och mindre vackra Birgit Prinz


Självklart har Fotbollsflatan, i sin finkamning, även hittat den mindre vackra spelarna som kommer att förgylla (ja, för många av dem är trots allt grymt bra fotbollsspelare…) denna sensommar.
Karenska Bardsley - England
Birgit Prinz – Tyskland
Kerstin Garefrekes – Tyskland
Katrin Jonsdottir – Island
Annemieke Kiesel-Griffioen – Holland
Victoria Svensson – Sverige
Heidi Elgaard Johansen - Danmark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar