söndag 14 mars 2010

The Thing

The Funny One, Happy och Fotbollsflatan har äntligen återförenats efter några månader på olika orter. Och de har mycket att prata om. På en kväll går de igenom de senaste turerna mellan TFO och Den eviga ungkarlen – samt avhandlar Den eviga ungkarlens smått galna ex. FF berättar allt om fönstertittaren som hängt utanför internatet men effektivt jagats iväg med ett basbollträ. De provsitter den nya fina soffan som numer blivit det naturliga hänget i Glädjehuset och de planerar nästa mission med Heterobruden, förlåt, LM. De hinner också beta av mindre lyckade försök att frisera fittan. Happy meddelar helt sonika att man aldrig ska ge en grabb utrymme med en sax och be honom klippa bort de man själv missat, då kan det gå illa. När Happy försöker förklara känslan som sätter i när det råkar gå riktigt illa på detta vis får FF och TFO nog och bestämmer sig för att helt sonika låsa ytterdörren och lämna kvar Happy när de går in från den korta rökpausen. När TFO och FF besvikna inser att Happy, som den vuxna kvinna hon är, tagit med sig nyckeln ut, kommer att följa efter dem resten av kvällen. Ämnet är för de resterande diskussionerna är givet. Happy har satt ribban. Trots det kan FF inte riktigt förstå vad som väntar när hon, med en stor kopp te i handen äntrar TFOs välstädade rum. Där inne sitter TFO och Happy och diskuterar fittor.

TFO: Låt mig gissa, du rakar inte muffen! (pekar på FF)
FF: Öhm, jag vet inte alltså. Sedan när diskuterar vi sådant?
Happy: Hahah! Sen alltid!
FF: Okej, jag. Alltså. Jag tycker.
TFO: MES! Säg som det är, du är lika fluffig på muffen som på huvudet!
FF: Okej, okej.
(Delen då dessa frispråkiga tjejer faktiskt berättar om sina undre frisyrer censureras här och vi går direkt på den senare delen av samtalet då brudarna sitter ute och röker).
TFO: Nu visar vi fittorna för varandra!
FF: Ni är ju bara för mycket. Vet ni, jag tycker fittor är rätt fula egentligen?
Happy: (kiknar av skratt samtidigt som TFO spottar framför sig på marken).
FF: Det är galet vad du spottar. Du spottar liksom hårt framåt, jag spottar som en mes.
TFO: Vadå? Har du aldrig lärt dig spotta? Spottar man inte när man slickar fitta? Man spottar mycket när man suger...
Happy: OKEJ! Det räcker, det räcker – jag vill inte höra!

1 kommentar:

  1. Väl (be)skrivet om hur tjejer snackar. Men är damer "lagda åt det egna hållet" mer sexfixerade än resten av mänskligheten?

    Blogga mera, ff!
    /A Dirty Old Man

    SvaraRadera